skip to Main Content
7623 Pécs, Szabadság u. 26. +36 72 520 605 info@mementotemetkezes.hu Hétfő – Péntek: 8 – 16

Ravatalozó, urnacsarnok és urnatemető

Egy szeretett személy elvesztésekor a családtagok mindig magukra maradnak személyes bánatukkal attól függetlenül, hogy hirtelen és váratlanul, esetleg hosszú betegség után távozik el hozzátartozójuk.

Ebben a nehéz időszakban szeretne Önöknek segíteni a Mammel Memento Temetkezés.  Az elhunyt halála esetén mindig az Önök rendelkezésére állunk akár éjjel – nappal a gyász időszakában.

Memento Ravatalozó Pécs

Az elhunyt búcsúztatására ad lehetőséget egy csendes, meghitt helyiség, amely minden felekezet számára elérhető, vallástól függetlenül. Ehhez biztosítunk Önöknek egy búcsúztató szobát, amelyben személyesen búcsúzhat el családtagjától, a nap bármely időszakában. Időkorlátozás nélkül.

Hagyományos és klasszikus temetéseken túl személyes és egyéni búcsúztatás is lehetséges. Ravatalozónkban bárki búcsúztathat, lehetőség van egyéni zene vagy egyéb más szolgáltatásra előzetes egyeztetés után. Pl. fényképekből összeállított fotómontázs vetítése.

A ravatalozó mitegy 50 – 70 fő befogadására alkalmas, különleges bensőséges hangulattal. Esős, hideg vagy nagyon meleg időben is kellemes környezetet teremt. Ügyfeleink számára parkolási lehetőséget is biztosítunk.

Memento Ravatalozó és urnatemető Pécs

Hamvasztás előtti búcsúztatást is kérhet a család, melyben az elhunyttól búcsúznak el és azután történik meg a hamvasztás. A  búcsúztatás után lehetőség van arra, hogy az urnát elhelyezzük a kolombáriumban.

Ez az urnatemető valójában egy kolombárium, amely a mai modern élethez lett kialakítva, hogy teljes mértékben az Önök kényelmét, igényeit szolgálja.

Ez azt jelenti, hogy a család, hozzátartozó bármelyik napszakban látogathatja az elhelyezett urnát.

A  Temető müködtetéséhez felelőségteljes és jó hírű szolgáltatóra van szükség, akinek az elképzelései és értékei megfelelnek az Önök igényeinek. Ehhez nyújt segítséget a Mammel – Memento Temetkezés mely 26 éve müködik családi vállalkozásban.

Back To Top